Dragnea: "Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău"

Liviu Dragnea a criticat declaraţiile subalternului său pe linie de partid, Codrin Ştefănescu. Pe de altă parte, liderul PSD a negat că pe acesta l-ar aştepta vreo sancţiune.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

„Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o are în partid”, a declarat miercuri liderul PSD Liviu Dragnea, întrebat de presă despre declaraţiile subalternului său care a cerut virulent, în spaţiul public, revocarea şefei DNA.

Pe de altă parte, întrebat dacă Ştefănescu va fi sancţionat pentru declaraţiile sale, Liviu Dragnea a răspuns că nu: „Doamne fereşte! Nici vorbă de aşa ceva”, relatează digi24.ro.

Referitor la „măsurile foarte drastice” pe care le-a cerut Codrin Ştefănescu din partea lui Tudorel Toader, Dragnea a răspuns că „domnul Toader nu ia măsuri, în cel mai bun caz poate să facă propuneri, dar nu ia măsuri. Eu mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut şi să fie condus de bunul-simţ şi de experienţa pe care o are. Este cel mai bine informat om din România pe acest subiect.”

Referitor la politica de sancţiuni, reamintim că, recent, primarul Iaşului a fost exclus din PSD pentru declaraţii critice la adresa lui Dragnea.

Revenind la subiectul Codrin Ştefănescu, mai amintim că, după ce Antena 3 şi RTV au declanşat un uriaş scandal difuzând o serie de înregistrări audio furnizate de Vlad Cosma (social democrat condamnat la închisoare), înregistrări menite să ruineze credibilitatea DNA, secretarul-general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, are de ales între două variante, după ce va reveni în ţară din vizita sa în Japonia: fie va lua „nişte măsuri foarte radicale”, fie îşi va depune mandatul.