Dragnea câştigă din nou timp: Procesul angajărilor fictive, amânat cu o lună

După ce a obţinut în urma unei decizii CCR schimbarea completului de cinci judecători de la Înalta Curte - unde a ajuns apelul în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, liderul PSD Liviu Dragnea primeşte un nou răgaz.
Liviu Dragnea (Presedinte PSD);
Liviu Dragnea (Presedinte PSD); (Florin Chirila/Epoch Times)

Curtea Supremă a decis, miercuri, să amâne primul termen din dosarul Bombonica, în care liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Dosarul fusese repartizat unui nou complet de judecată după decizia Curţii Constituţionale privind completurile de 5 judecători.

Înalta Curte a amânat până pe data de 21 ianuarie 2019 procesul lui Dragnea. Motivul amânării este că unul dintre avocaţii celor vizaţi în dosar nu a putut ajunge la termenul de azi invocând motive de sănătate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne