Dragnea: Am fost făcut ţintă de câte ori PSD a vrut să facă ceva important pentru România

Primul social-democrat al ţării, Liviu Dragnea, proaspăt inculpat într-un nou dosar de corupţie, se plânge că este victima unor forţe oculte care se ascund în spatele unor instituţii.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Aşteptat la DNA să-i fie adus la cunoştinţă sechestrul impus de procurori în dosarul "Tel Drum" în care este urmărit penal, preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a plâns că duşmanii săi "se ascund în spatele unor instituţii" şi "crucifică oameni".

"O să merg ca să iau în primire sechestrul. Urmează probabil şi sechestrul pe viaţă. (...) Am fost făcut ţap ispăşitor la referendumul din 2012 (...) am fost făcut ţintă de câte ori PSD-ul a vrut să facă ceva important pentru România. Acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca Legile Justiţiei şi de către cine? De către oamenii care se ascund. Eu sunt preşedintele Camerei, dar sunt doar un om.

Sunt preşedintele PSD, sunt tot doar un om, dar totuşi sunt un om cu faţă, cu vorbe, adică sunt la vedere, cei care sunt împotriva mea se ascund în spatele unor instituţii şi crucifică oameni, dar, aşa cum am convenit la Comitetul Executiv Naţional, am spus colegilor mei să facă abstracţie de toate aceste lucruri împotriva mea şi să-şi urmeze drumul aşa cum am stabilit în campania electorală pe lângă măsurile economice şi măsurile pentru a face dreptate în ţară", a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne