Dragnea: Alianţa PSD-ALDE merge înainte! Ponta a pornit o campanie contra mea

Alianţa la putere nu va pierde majoritatea în Parlament, indiferent de supărările lui Ponta şi Constantin, susţine Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Alianţa PSD - ALDE va "merge mai departe" şi va păstra majoritatea în Parlament, a dat marţi asigurări Liviu Dragnea, precizând că discuţiile privind situaţia alianţei au apărut pentru că Victor Ponta şi Daniel Constantin sunt supăraţi.

"Alianţa PSD ALDE, după alegeri, a plecat foarte bine. Acum apar aceste discuţii pentru că doi membri ai alianţei sunt supăraţi: Victor Ponta este supărat în PSD, Daniel Constantin e supărat în ALDE. Garantez că această alianţă va merge mai departe şi va păstra majoritatea în Parlament", a declarat Dragnea, preluat de Agerpres, la B1 TV.

Întrebat dacă alianţa ar putea rezista fără Ponta şi Constantin, Dragnea a opinat că fostul premier nu va pleca din PSD.

"În primul rând, nu cred că Victor pleacă din PSD, dar alianţa rămâne, pentru că e vorba de un întreg partid care are nişte obligaţii şi un Guvern. Alianţa PSD ALDE va putea să păstreze majoritatea", a adăugat Liviu Dragnea.

Cât despre Ponta, Dragnea a susţinut că acesta a generat şi întreţinut o campanie contra sa.

"Eu nu mă aflu în impas cu Victor Ponta. Probabil el cu mine.(...) Înainte de toate, eu regret faptul că de o bună bucată de vreme, Victor a generat şi întreţine o campanie publică împotriva mea. Este foarte greu să înţeleg de ce o face, dar este alegerea lui”, a afirmat Dragnea, citat de Gândul.

Întrebat ce interese are Ponta, Dragnea a susţinut că nu ştie, dar el este prietenul fostului premier.

"Eu tot nu pot fi duşmanul lui”, a insistat Dragnea, sugerând însă că Ponta ar fi vrut o funcţie. „Poate îl întrebaţi şi pe Sorin Grindeanu în sensul dacă a vrut sau nu vreo funcţie Victor. Am înţeles că au avut o discuţie sau mai multe discuţii”, a adăugat el.

Reamintim că în ultima vreme Victor Ponta a lansat numeroase critici la adresa lui Dragnea şi, mai nou, a dezvăluit chiar că pactul de coabitare cu Băsescu a fost negociat de actualul lider al PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne