Dragnea, alături de Putin şi Maduro, pe lista New York Times a marilor autocraţi ai lumii

Liviu Dragnea in lista marilor dictatori ai lumii.
Liviu Dragnea in lista marilor dictatori ai lumii. (Screenshot Youtube)

Deputatul USR Claudiu Năsui atrage atenţia asupra unui material publicat de New York Times în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare pe lista marilor autocraţi ai lumii, alături de lideri precum Vladimir Putin (Rusia) şi Nicolás Maduro (Venezuela).

„Îl recunoaşteţi pe tipul acesta? Dar pe acesta? Ei toţi au ceva în comun. Guvernează precum nişte autocraţi. Aceşti lideri au apărut într-o perioadă în care tehnologia le poate face vieţile mult mai uşoare. Iar China este cea care deschide drumul”, aşa începe un material video publicat de ziarul New York Times, în care se vorbeşte despre sistemele din ce în ce mai avansate de control asupra populaţiei, folosite de către marii autocraţi ai lumii.

Pe lista neagră se află şi liderul suprem al social-democraţilor români, a remarcat Claudiu Năsui, care vorbeşte în context despre strategia clasică adoptată de toţi dictatorii din lume.

"Îl recunoaşteţi pe Liviu Dragnea? New York Times îl consideră pe Liviu Dragnea unul dintre marii autocraţi ai planetei. Lângă alţi dictatori de tip Maduro sau Putin.

Priviţi primele secvenţe dintr-un scurt video de al New York Times şi îl veţi vedea pe Liviu Dragnea la momentul 0:13 într-o înşiruire de mari dictatori ai lumii.

Cu oamenii ăştia nu e de joacă. Au explodat mărimea statului, ne-au crescut taxele şi impozitele. Vor să ne gonească efectiv din România şi cei care rămânem să fim dependenţi de ei. Ăsta a fost planul tuturor dictatorilor. Depinde de noi să-i oprim", a scris Năsui pe pagina sa de socializare.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.