Dragnea a mers la un eveniment cu elicopterul: E plătit de mine pe persoană fizică

La o zi după ce presa relata că Liviu Dragnea ar fi mers la serbările de la Ţebea cu un elicopter privat, liderul PSD a confirmat informaţia. Moftul l-ar fi costat pe liderul social-democraţilor în jur de 5.000 de euro.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat marţi informaţia apărută cu o zi în urmă potrivit căreia a venit şi a plecat de la Ţebea cu un elicopter privat.

Întrebat de presă, liderul PSD a precizat că a plătit "pe persoană fizică" însă nu a vrut să spună despre ce sumă e vorba pentru că nu vrea să "strice piaţa".

Potrivit publicaţiei Glasul Hunedoarei, Dragnea ar fi ajuns pe aerodromul din Săuleşti încă de sâmbătă seara, iar duminică a mers la Ţebea, la mormântul Crăişorului Avram Iancu. Duminică după-masă, echipat în blugi şi tricou, Dragnea a decolat înspre Bucureşti. Cele două zboruri au fost făcute cu un elicopter privat al firmei Cobrex Trans, din Braşov.

Zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la Bucureşti este parcurs în peste o oră şi jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro ar fi cheltuit Dragnea pe transportul dus-întors.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne