Două trucuri pentru a curăţa şi a tăia un mango fără probleme [video]

Veţi fi surprinşi cât de simplu este!
Mango
Mango (Mioara Stoica/Epoch Times România)

Mango-ul este unul dintre fructele cel mai complicat de decojit şi tăiat, fără să te murdăreşti. Operaţiunea nu este uşoară tocmai datorită sâmburelui mare pe care îl are acest fruct.

Ei bine, într-unul din multele clipuri video practice care se găsesc pe Youtube, puteţi vedea unul cu două trucuri foarte simple despre cum se taie un mango fără să te tai sau să te murdăreşti.

Pentru primul dintre ele veţi avea nevoie doar de un cuţit - desigur - şi de un pahar mare. Pentru al doilea truc, doar cu cuţitul puteţi obţine bucăţi de mango pentru desert sau salată fără să atingeţi pulpa în niciun moment, nu veţi avea nevoie nici măcar de o furculiţă.

Cheia este, în ambele cazuri, să lăsaţi partea centrală a fructului - cea cu sâmburele – neatinsă încă de la început. În mod sigur aceste imagini vă vor fi de ajutor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style