Două studente din Timişoara rănite în atentatul de la Zitiste

(photos.com)

Printre victimele atacului armat ce a avut loc sâmbătă 2 iulie, în oraşul sârb Zitiste, se află şi două tinere de etnie română, studente la Universitatea de Vest din Timişoara, relatează Adevărul.

Potrivit unor surse, victime ar fi o tânără studentă la Ştiinţe Economice, un tânăr student la Facultatea de Sport şi o tânără care tocmai absolvise Facultatea de Asistenţă Socială. Informaţia a fost confirmată de mai mai multe surse, doar cu privire la cele două studente. În privinţa studentului de la Sport, informaţia a fost confirmată de o singură sursă.

Atacul, soldat cu 5 morţi şi 20 de răniţi s-a petrecut sâmbăta trecută în oraşul sârbesc Zitiste, aflat la aproximativ 80 de km de Timişoara. Autorul masacrului, un bărbat înarmat cu o mitralieră Kalshnikov a intrat într-o cafenea şi a deschis focul, mai întâi asupra fostei sale soţii, şi mai apoi asupra clienţilor din magazin.

Un student din cadrul Asociaţiei Studenţilor Timoceni din România a declarat pentru „Adevărul” că atacatorul s-ar fi despărţit de soţia sa în urmă cu mai mulţi ani, iar aceasta i-a promis că nu o să aibă o relaţie cu altcineva. Femeia s-a întors însă la Zitiste împreună cu noul iubit, ceea ce l-a scos din minţi pe fostul soţ. Acesta a luat arma pe care o deţinea ilegal, a intrat în cafeneaua în care se afla fosta soţie şi a deschis focul.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne