Dosarul lui Dragnea merge înainte: Judecătorii l-au chemat din nou la audieri

Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit, la termenul de luni din procesul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, că liderul PSD Liviu Dragnea va fi audiat pe 15 aprilie.

În acest dosar, şeful social-democraţilor a fost deja condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Preşedintele PSD ar fi trebuit să fie audiat, luni, de judecători, însă cu două zile înainte s-a internat într-un spital privat, acuzând dureri de spate.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat ulterior că diagnosticul medicilor este dublă hernie de disc. Avocaţii liderului PSD au venit în faţa instanţei cu documente în acest sens, astfel că Dragnea a mai obţinut o perioadă de respiro.

Merită menţionat că şeful PSD a reuşit să schimbe de două ori completul de judecată, o dată în baza deciziei pronunţate de Curtea Constituţională, în urma unei sesizări făcute de însăşi premierul Viorica Dăncilă, a doua oară după ce a dat în judecată Înalta Curte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne