Dosar de proxenetism cu "vedete". Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Denisa Biţă şi altele, aduse cu mandat

Daniela Crudu
Daniela Crudu (facebook.com)

Nu mai puţin de 33 de persoane, printre care vedete TV ca Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă sau Denisa Biţă, s-au prezentat joi, la Poliţia Sectorului 5, pentru audieri într-un dosar de proxenetism de lux în care suspectele primeau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit, reiese dintr-un comunicat remis de Poliţia Capitalei.

În perioada august 2014 - ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism", se precizează în comunicat, anchetatorii adăugând că săvârşirea infracţiunilor de proxenetism au avut loc în perioada august 2013 – ianuarie 2015.

Anchetatorii susţin că această activitate a fost înlesnită de opt femei, stabilindu-se ca, pe lângă faptul că au întreţinut raporturi sexuale pentru care au obţinut foloase patrimoniale, au înlesnit şi altor 25 de femei întreţinerea unor raporturi sexuale, sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit.

Potrivit Mediafax, femeile racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra cost, ocazie cu care le spuneau acestora că le pot aranja partide de sex şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Potrivit Antena Stars, printre vedetele audiate în acest dosar se numără Simona Traşcă, Denisa Biţă, Mădălina Pamfile, vedeta Playboy Rellys Tonu, Diana Gureşoaie, precum şi tinere din lumea mondenă.

Printre clienţii femeilor s-ar fi numărat Puiu Popoviciu,Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Sima, dar şi fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.