Dorin Chirtoacă: În R. Moldova există o singură regulă - să nu te opui sistemului, să nu ridici capul

Eliberându-l din funcţie pe judecătorul Murguleţ care a expus ilegalităţile din sistemul judecătoresc, s-a demonstrat că în R. Moldova nu există Constituţie şi nici independenţa Justiţiei, afirmă Dorin Chirtoacă.
Dorin Chirtoacă, Primarul Chişinăului din Republica Moldova
Dorin Chirtoacă, Primarul Chişinăului din Republica Moldova (Epoch Times România)

Preşedintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă consideră că atâta timp cât Republica Moldova o să fie condusă de către „această haită”, oamenii liberi, cu păreri şi poziţii proprii, precum judecătorul Mihai Murguleţ sau directorul de la Spitalul Clinic Republican Anatol Ciubotaru, vor fi batjocoriţi şi umiliţi. „Cine iese din tipare este pedepsit demonstrativ, ca să fie învăţătură de minte tuturor celorlalţi.”

„După medici şi judecătorii au primit 'cadoul' de Paşte. Încă o dată s-a demonstrat că în R. Moldova nu există Constituţie şi nu va exista independenţa Justiţiei.

În R. Moldova a fost şi rămâne o singură regulă - să nu te opui sistemului, să nu ridici capul, să nu ai părerea ta!”, scrie liderul PL pe pagina sa de Facebook cu referire la refuzul CSM de a-l numi pe judecătorul Murguleţ până la atingerea plafonului de vârstă.

În opinia lui Dorin Chirtoacă, politica de la Chişinău a ajuns o adunătură de bişniţari ieftini, care trag după ei în mocirlă, tot: sănătatea, educaţia, justiţia, economia şi restul dezastrului din R. Moldova.

În contextul eliberării din funcţie a judecătorului Mihai Murguleţ care a scos la lumină mai multe ilegalităţi comise de „gaşca de bandiţi în mantii” de pe timpul lui Plahotniuc, jurnalista Mariana Raţă a ţinut să sublinieze că „asta e despre o altă pandemie, de la care ne curge nasul şi avem febră deja de 30 de ani şi noi ne încăpăţânăm să nu ne lecuim!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe