Donald Trump învinuit de violarea unei fetiţe de 13 ani

Campania prezidenţială a miliardarului Trump se loveşte de o nouă problemă: candidatul republican este acuzat de violarea unei minore în urmă cu 22 de ani. Avocatul lui Trump susţine că este vorba doar de un atac la adresa clientului său.
Donald Trump.
Donald Trump. (Captură Foto)

Un dosar în care Donald Trump, candidat prezidenţial republican, este acuzat că a violat cel puţin o fetiţă de 13 ani în 1994 ar putea fi judecat după ce un judecător federal aparent a ordonat revizuirea cazului, a declarat marţi ziarul The Independent.

În plângerea penală intentată la Tribunalul Districtual din New York, se susţine că Trump şi finanţatorul Jeffrey Epstein au violat două fetiţe minore în timpul mai multor petreceri organizate în apartamentul lui Epstein din Manhattan, New York City. Fetelor, identificate în documentele de tribunal ca “Tiffany Doe” şi “Jane Doe”, li s-ar fi promis bani şi cariere în modeling dacă acceptau să participe la petreceri.

Potrivit detaliilor descrise în document, Trump este acuzat că la o petrecere ar fi legat una dintre fete de pat înainte să o violeze, iar victima l-ar fi implorat în repetate rânduri să se oprească.

Avocatul lui Trump a negat acuzaţiile. Judecătorul a convocat o şedinţă specială pentru a afla intenţiile celor două părţi din proces, inclusiv potenţiale discuţii pentru a se ajunge la o înţelegere sau dacă au apărut elemente noi în acest caz.

“După cum am spus înainte, acuzaţii sunt în mod categoric false şi este o cascadorie mediatică evidentă cu scopul de a-l calomnia pe clientul meu”, a declarat Alan Garten, avocatul lui Trump de aproape un deceniu, pentru LawNews.com.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe