Doina Pană: Viaţa de ministru nu e uşoară. Te simţi vânat, oricât ai fi de super-om!

Doina Adriana Pană
Doina Adriana Pană (Epoch Times România)

Ministrul PSD al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, s-a arătat extrem de nemulţumit că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au fost nevoite să plece din Guvern.

"Doamna Shhaideh, din ianuarie e hărţuită în permanenţă. Viaţa de ministru nu e o viaţă uşoară, responsabilităţile sunt uriaşe. Înseamnă nu numai enorm de multă muncă fizică, înseamnă un stres permanent. Dacă la toate astea se adaugă nişte stresuri de luni de zile legate de chestiuni pentru care tu nu eşti vinovat, dar se fac atâtea afirmaţii publice, te simţi vânat, oricât ai fi de super-om, şi pe doamna Shhaideh o consider un fel de super-om, având în vedere toată activitatea ei de când o cunosc. Cu toate astea, la un moment dat cedezi", a declarat Doina Pană, citată de Agerpres.

Întrebată dacă înţelege declaraţiile premierului Mihai Tudose potrivit cărora din cauza problemelor penale şi a percepţiei de la Bruxelles, Shhaideh şi Plumb ar trebui să plece din Guvern, ministrul a replicat: "Nu, nu înţeleg, atât timp cât Constituţia spune ceva şi o Directivă europeană, mai nou, spune acelaşi lucru".

Doina Pană a subliniat că "este exclus" să voteze în favoarea solicitării procurorilor DNA de începere a urmăririi penale în cazul Rovanei Plumb.