Doina Pană: „Premierul mi s-a adresat cu o uşoară tandreţe şi respect”

Doina Adriana Pană
Doina Adriana Pană (Epoch Times România)

Ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană, gratulată marţi, de premierul Ponta, într-un sat inundat din Teleorman cu „reverenţiosul”, „Tu ce faci, fă, Doina, aici?. Ai chef de nişte inundaţii?”, a declarat miercuri la Antena 3, că premierul i s-a adresat cu apelativul „mă, Doina”, şi nu „fă, Doina".

Contrazicând înregistrările difuzate pe posturile TV, Ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, o doamnă în vârstă de 57 de ani a catalogat criticile la adresa limbajului lui Victor Ponta drept „propagandă băsistă”, menită a îl denigra pe premier, un tip politicos, decent, respectuos etc., într-un cuvânt, un DOMN.

„În decurs de un an şi jumătate de când lucrez umăr la umăr cu Victor Ponta nu l-am auzit niciodată, în vocabularul dânsului nu există cuvântul “fă”. Niciodată nu face glumiţe proaste, are cei 7 ani de acasă. E întotdeauna politicos, decent şi se comportă cu respect faţă de toată lumea din jur. Azi chiar spunea că o să încerce să nu mai folosească nici acest apelativ, deşi este ca un gest de prietenie el spune “măi, Doina”, “măi, Bănicioiu”. După tonul lui rezultă că e un apelativ de o uşoară tandreţe şi respect. Oricât ar încerca propagandaă băsistă să-l denigreze pe Victor Ponta, nu ştie să-şi aleagă bine cuvintele”, a spus Doina Pană, conform antena3.ro.

La rândul său, premierul Ponta, a comentat şi el situaţia, decent şi fără glumiţe proaste: „Am văzut că m-am adresat injurios. M-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa ceva. Nu băusem nici whisky, nici nu coborâsem de pe vapor, nu mă adresez aşa”, a declarat Ponta, cu mult respect faţă de preşedintele Băsescu.