Dodon şi Chicu participă la şedinţa socialiştilor şi democraţilor. Deputat PAS: În PDM există disensiuni

Igor Dodon şi Ion Chicu
Igor Dodon şi Ion Chicu (gov.md)

O şedinţă a liderilor coaliţiei de guvernare, alcătuită din socialişti şi democraţi a avut loc la Chişinău luni seara. La şedinţa PSRM-PDM au fost prezenţi preşedintele Igor Dodon şi prim-ministrul Ion Chicu.

Democraţii susţin că s-a discutat despre etapele ieşirii treptate din starea de urgenţă, măsuri de protecţie în contextul ridicării restricţiilor impuse din cauza pandemiei cu virusul Wuhan şi reluării activităţii de business.

„Un alt subiect a fost situaţia din agricultură, secetă, priorităţile guvernului în luna curentă şi încheierea anului şcolar”, se arată într-un comunicat PDM.

Pe de altă parte, vicepreşedintele Parlamentului Mihai Popşoi a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că în PDM există disensiuni. Sunt câţiva deputaţi care ”luptă” ca formaţiunea să rămână la putere şi astfel să îşi apere afacerile ilegale.

„Ieri, Pavel Filip a propus excluderea lui Eugen Nichiforciuc din fracţiune, însă Dumitru Diacov i-a salvat pielea. E greu de spus cât va mai rezista PDM, în frunte cu Pavel Filip. Cert este că acest Nichiforciuc, care încearcă din răsputeri să vândă PDM-ul lui Igor Dodon are interese meschine şi nu doreşte binele cetăţenilor Republicii Moldova”, a conchis deputatul PAS.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe