DNA face percheziţii la ISU Teleorman într-un dosar de corupţie

Poliţişti în exerciţiul funcţiunii
Poliţişti în exerciţiul funcţiunii (Epoch Times România)
Miercuri dimineaţă, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) desfăşoară percheziţii la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, fiind vizat un grup format din ofiţeri şi subofiţeri, suspectaţi de fapte de corupţi.

Procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari fac verificări într-o cauză penală care vizează "suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei de către un grup format din mai multe persoane cu grade de ofiţer şi subofiţer", transmite DNA în cadrul unui comunicat de presă, citat de Mediafax.

DNA a anunţat că se efectuează cinci percheziţii în judeţul Teleorman, între care două la sediile unor instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane.

Instituţiile publice unde au loc percheziţii sunt Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman şi o structură subordonată ISU, clădirile în care funcţionează acestea fiind la aceeaşi adresă, potrivit unor surse judiciare.

La sediul ISU, procurorii anticorupţie ridică mai multe dosare, existând suspiciuni de luare de mită. Conform primelor informaţii, în acest caz ar fi implicată o persoană din conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

După ce au loc percheziţiile, mai multe persoane vor fi aduse la audieri în Capitală.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne