DNA: Deputatul Florin Popescu, acuzat într-un dosar de corupţie

Sigla şi sediul DNA
Sigla şi sediul DNA (Epoch Times România)

Deputatul Florin Popescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a fost chemat miercuri la DNA pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţiile într-un dosar de corupţie.

La intrarea în sediul DNA, Florin Popescu a afirmat că a fost citat telefonic de procurorii anticorupţie şi că va afla la faţa locului despre ce este vorba.

"Sunt la dispoziţia justiţiei şi dacă am greşit, să plătesc. Voi da o declaraţie când ies", a afirmat deputatul.

"Am mai avut o reclamaţie făcută de adversari din judeţul Dâmboviţa pe o temă mai veche, cu un birou pe care Consiliul Judeţean îl înfiinţase în 2006 la Bruxelles. Nu ştiu dacă aceasta este tema sau alta", a susţinut Popescu.

La întrebarea presei dacă dosarul în care este audiat este legat de presupuse fapte de corupţie privind organizarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2012, Popescu a arătat că s-a implicat în acea campanie, deşi era suspendat din funcţia deţinută atunci în PDL.

În ce priveşte acuzaţia că în campania electorală din 2012 ar fi solicitat bani de la oameni de afaceri, acesta a explicat că nu este adevărat şi că în acea perioadă nu era preşedinte de partid.

"În campania din 2012, de la parlamentare, eu nici nu eram preşedintele partidului. Fusesem suspendat de către domnul Blaga, deci nu eram preşedinte de partid şi eu niciodată nu am fost trezorierul partidului, nici la nivelul judeţului Dâmboviţa, nici la nivel naţional. Am făcut campanie, cum să nu fac. Am mers din poartă în poartă, am prezentat oferta electorală şi am spus că, dacă consideră oamenii că mi-am făcut datoria faţă de Târgovişte şi de judeţul Dâmboviţa, să mă voteze", a afirmat Florin Popescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne