Directorul Spitalului Colentina din Capitală, demis de Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei l-a acuzat pe (fostul) manager al Spitalului Colentina că a ţinut pacienţii în frig şi a avertizat că toţi managerii care nu îşi îndeplinesc obligaţiile vor pleca acasă.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis pe managerul Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Andreescu, pe motiv că acesta i-ar fi ţinut pe pacienţi în frig în saloane, relatează news.ro.

Potrivit Gabrielei Firea, duminică, zi când mercurul din termometre a coborât mult sub zero, jumătate de zi pacienţii internaţi la Spitalul Colentina au stat în frig iar acest lucru nu s-ar fi datorat RADET ci unei probleme interne, legată de lipsa de management, de inexistenţa unei revizii şi de o tratare superficială a actului managerial.

"Unii fac ce ştiau de dinainte, nu mai merge. Astăzi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina. Mâine, dacă se dovedeşte că şi alt manager nu îţi îndeplineşte obligaţiile faţă de cetăţeni, pleacă acasă, cum a plecat şi directorul RATB", a declarat primarul Firea, la Comandamentul de iarnă convocat luni dimineaţă la Primăria Capitalei.

Potrivit sursei citate, primarul a mai precizat că există motive întemeiate de nerespectare a contractului de management de către directorul Spitalului Colentina.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, primarul General, Gabriela Firea, a stârnit criticile opoziţie, după ce a demis conducerea RATB fără să prezinte niciun fel de raport de evaluare a activităţii şi a performanţei managerilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne