Director din Suceava, demis după ce s-a rugat în faţa instituţiei: "Pace, nu am greşit cu nimic"

Daniel Dragoi
Daniel Dragoi

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava, Daniel Drăgoi, susţine că a fost demis din funcţie începând cu ziua de vineri, 10 aprilie, pe motiv că s-a rugat în genunchi în faţa instituţiei pentru stoparea pandemiei de coronavirus. Nemulţumit, Drăgoi transmite că nu a greşit cu nimic şi că va continua să se roage.

”Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineaţă m-a sunat şeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în faţa clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România şi să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greşit cu nimic faţă de voi, nici faţă de Dumnezeu. El a zis că aşa a venit ordinul de la Bucureşti.

Şi astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcţie. De 6 ani sunt pe acest post şi cred că este şi acest lucru în voia Lui Dumnezeu.

Şefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproşeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproşez nimic şi continui să mă rog aşa cum am declarat. Vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoşi!”, a scris Daniel Drăgoi, citat de Monitorul de Suceava, pe Facebook.

Daniel Drăgoi a mai precizat că a fost contactat deja de un avocat şi că în perioada următoare se va decide dacă va contesta actul de demitere.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne