Dinamo Bucureşti, pas greşit pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (1-3)

Dinamoviştii s-au înclinat dezamăgitor cu scorul de 3-1, duminică, pe Stadionul Dinamo, în faţa celor Sepsi OSK, într-un meci contând pentru Liga 1 (play-ouţ, etapa 5), primul după pandemie pentru echipa antrenată de Adrian Mihalcea.
Dinamo - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-3, în play-out -ul Ligii I.
Dinamo - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-3, în play-out -ul Ligii I. (Sepsi OSK/facebook)

Tehnicianul Adrian Mihalcea a avut parte de un rezultat dezamăgitor la meciul de debut pe banca dinamoviştilor.

Jucătorii săi s-au înclinat, duminică seara, pe arena din Ştefan cel Mare, cu scorul de 3-1 (1-0), în faţa celor de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, meci din cadrul etapei a cincea a fazei play-ouţ a Ligii I de fotbal. Cei care s-au evidenţiat au fost Robert Moldoveanu (90 3), respectiv Pavol Safranko (1), Gabriel Vaşvari (81 - penalty) şi Florin Ştefan (86).

Dinamo a început practic de la scorul de 1-0 pentru oaspeţi, aceştia primind gol în secunda 40 a întâlnirii de la slovacul Pavol Safranko.

Soarta meciului ar fi putut lua o turnură pozitivă pentru gruparea alb-roşie, dacă Peronic nu rata penalty-ul din min. 40, acordat de arbitrul de centru după o greşeală a lui Răzvan Tincu în careul propriu.

Oaspeţii, care au continuat în zece oameni după eliminarea celui din urmă, au mai punctat de două ori pe final, prin Gabriel Vaşvari (81 - penalty) şi Florin Ştefan (86), Dinamo spălând din ruşine prin Robert Moldoveanu (90 3).

Sepsi a obţinut astfel prima sa victorie din play-ouţ (patru egaluri, două eşecuri şi o victorie) în ultimele şapte etape.

Dinamo a pierdut ultimele patru meciuri jucate în campionat, dintre care trei în play-ouţ.

În sezonul regulat, Dinamo s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar Sepsi OSK a câştigat cu 2-1 la Bucureşti.

FC Dinamo Bucureşti - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-3 (0-1), Stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat: Robert Moldoveanu (90 3), respectiv Pavol Safranko (1), Gabriel Vaşvari (81 - penalty), Florin Ştefan (86).
Slavko Perovic (Dinamo) a ratat un penalty în min. 40 (a apărat Roland Niczuly).
Cartonaş roşu: Răzvan Tincu (Sepsi OSK, 38).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitru de rezervă: Robert Avram (Piteşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport