Dinamo Bucureşti, învingătoare în faţa celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Gruparea din capitală a câştigat în deplasarea de la Braşov în faţa celor de la Sepsi OSK, în ultima partidă din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.
(ADRIAN DENNIS/AFP/Getty Images)

FC Dinamo Bucureşti a ieşit învingătoare în penultimul meci al anului disputat pe stadionul "Tineretului" din Braşov, acolo unde a întâlnit echipa gazdă ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor final 3-0 (2-0). Golurile au fost reuşite de Adam Nemec (9), Ionuţ Nedelcearu (31) şi Diogo Salomao (79).

În tur, Dinamo învinsese cu 1-0.

'Alb-Roşii' cu antrenorul Vasile Miriuţă pe banca tehnică s-au apropiat astfel la un punct de play-off-ul Ligii I Betano, ocupat Astra Giurgiu, având în acest moment 30 de puncte după 20 de etape disputate în acest sezon competiţional.

"Era vital să câştigăm pentru a avea în continuare şanse. Sunt mulţumit de ceea ce am văzut. Am avut atitudine. Grupul face diferenţa peste tot. Nu mă interesează ce fac Astra sau celelalte echipe. Eu am mai spus că trebuie să ne câştigăm jocurile noastre. Degeaba pierd unele dacă noi nu câştigăm"a declarat Vasile Miriuţă, potrivit gsp.ro.

Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare se află la a doua victorie consecutivă, în timp ce Sepsi OSK a ajuns la 13 partide consecutive fără victorie.

Urmează ca luni, 11 decembrie (ora 20:00), pe arena din Ştefan cel Mare, dinamoviştii să întâlnească în etapa 21 a Ligii I pe FC Voluntari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport