DIICOT: Fragmentele de oase găsite în pădure lângă Caracal aparţin unei alte fete de 15-19 ani, alta decât Alexandra

Criminalul din Caracal
Criminalul din Caracal (Mediafax)

Procurorii DIICOT anunţă că expertiza efectuată de Institutul de Medicină Legală asupra fragmentelor de oase găsite pe 5 august într-o pădurice lângă Caracal relevă că acestea nu aparţin Alexandrei Măceşanu ci unei alte fete, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Reamintim că Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, o tânără de 18 ani. În comunicatul DIICOT nu se precizează însă dacă oasele găsite în pădurea unde chiar Dincă i-a condus pe procurori aparţin sau nu acestei tinere.

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", se arată în comunicatul DIICOT.

Reamintim că pe 5 august a.c. oamenii legii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal. Gheorghe Dincă, cel care i-a dus pe anchetatori în locul respectiv, a susţinut că acestea aparţin Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care i-a căzut victimă.

Anterior, Dincă i-a trimis pe poliţişti pe piste false, susţinând că trupul Luizei a fost aruncat fie în Olt, fie în Dunăre.

Gheorghe Dincă a susţinut în declaraţiile sale în faţa procurorilor că a violat-o şi a ucis-o pe Luiza, fata dispărută în urmă cu aproape patru luni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne