Diana Tuşa: "PNL este în derivă. Politica pumnului în gură e principiul suprem"

Diana Tuşa, deputat PNL
Diana Tuşa, deputat PNL (Epoch Times)

Într-o discuţie online cu susţinătorii liberali, deputatul PNL Diana Tuşa a declarat că partidul pe care îl reprezintă este acum într-o totală derivă, informează Mediafax.

"PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem şi… în general combinaţiile politice sunt mult mai importante decât programul de guvernare", a afirmat Diana Tuşa.

Deputatul PNL a opinat că partidul său a uitat ce înseamnă dreapta şi a îmbrăţişat măsurile populiste, lucru care a fost demonstrat prin rezultatul la alegerile locale.

Mai mult, Diana Tuşa consideră că liberalii vor reuşi să-şi impună un premier după alegerile parlamentare "doar printr-o minune" şi că nu există la PNL o persoană mai capabilă decât actualul premier Dacian Cioloş pentru funcţie.

Potrivit liberalei, în acest moment nu există o politică de cadre în PNL, se ignoră sondajele, în partid contând doar susţinerea celor din conducere.

"Puţin vă interesează pe dumneavoastră de faptul că se aruncă vina pe ceilalţi sau se critică sau nu Guvernul... vă interesează oferta politică menită să vă uşureze viaţa. Dar despre aceste lucruri nu se vorbeşte în PNL. Şi acesta este un alt motiv pentru care nu mă mai regăsesc în acest partid", a adăugat Diana Tuşa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne