Diaconu: Aproape toţi eurodeputaţii români promovează legalizarea căsătoriilor între homosexuali

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Într-un articol intitulat "Ce-i lipsea României: legalizarea căsătoriilor între homosexuali" publicat marţi în publicaţia Adevărul, deputatul Bogdan Diaconu denunţă atitudinea eurodeputaţilor români care s-au declarat aproape toţi în favoarea unei astfel de uniuni.

"Europarlamentarii români nu fac mare lucru la Bruxelles pentru România, fiind în general ocupaţi să se ponegrească unii pe alţii şi să ne facă astfel pe toţi de râs. Dar dezbinarea politicii româneşti a fost lăsată deoparte pentru o cvasi-unanimitate în favoarea căsătoriilor între homosexuali. Aproape toţi eurodeputaţii români de la PSD, PNL, PMP, UNPR, PC, plus independenţii, au votat într-un glas un raport ruşinos în acest sens", a dezvăluit Bogdan Diaconu.

În acest context, preşedintele PRU evidenţiază că există un interes naţional pentru care europarlamentarii noştri sunt gata să sacrifice interesele de partid şi să-şi unească vocile: recunoaşterea căsătoriilor homosexuale.

"Vibrantă dovadă de patriotism şi responsabilitate politică. Într-adevăr, România avea nevoie de aşa ceva, după ce am rezolvat problema familiei tradiţionale în sensul că bani pentru copii nu sunt, bani să-ţi cumperi o locuinţă se găsesc foarte greu, iar cu locurile de muncă pentru tineri (şi pentru orice vârstă) mai avem de aşteptat. În schimb, suntem în fruntea plutonului de recunoaştere a căsătoriilor homosexuale", a subliniat Bogdan Diaconu.

Toate partidele ale căror reprezentanţi la Bruxelles au votat în favoarea acestui raport ar trebui să comunice şi în ţară lucrurile "minunate" pe care le fac aceşti oameni pentru ţara lor, ca să le putem exprima recunoştinţa noastră, a precizat deputatul, adăugând că, la viitoarele campanii electorale pentru europarlamentare, toate aceste formaţiuni ar trebui să spună public că marea lor contribuţie europeană sunt căsătoriile între persoane de acelaşi sex, probabil că cetăţenii României vor fi foarte încântaţi.

Bogdan Diaconu avertizează că se încearcă "acreditarea normalităţii căsătoriilor între homosexuali, după care ce facem, le dăm voie să crească şi copii, nu-i aşa?"

"Partidul România Unită promovează toleranţa, adică fiecare face ce vrea în privat şi îl priveşte. Dar, din nou, toleranţa este prost înţeleasă şi este transformată în contrariul ei atunci când transgresăm valorile tradiţionale care au ţinut acest popor în viaţă mii de ani şi încercăm să ne transformăm în altceva. Pe restul le-am rezolvat, pe toate, ne-am modernizat, am implementat capitalismul, nu mai avem nimic de făcut. Mai implementăm şi căsătoriile homosexuale, apoi lăsăm copiii să fie adoptaţi de aceste cupluri, şi gata, am intrat în rândul lumii...", a fost concluzia lui Bogdan Diaconu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.