Dezvăluiri uluitoare. Claudiu Manda, contabilul mafiei PSD din Craiova

Claudiu Manda, deputat PSD.
Claudiu Manda, deputat PSD. (Facebook)

Deputat PSD de Craiova, Claudiu Manda, propunerea lui Victor Ponta pentru şefia Ministerului pentru Buget, ascunde lucruri mult mai grave ca un CV "îmbunătăţit". Potrivit unei investigaţii a jurnaliştilor de la kmkz.ro, Manda a fost contabilul mafiei PSD din Craiova, fiind în relaţii apropiate cu o serie de personaje "penale" din zonă.

Manda s-a gândit să-şi refacă recent CV-ul, după ce preşedintele Traian Băsescu a afirmat că este nepotrivit pentru a deveni ministru al Bugetului. Finul lui Valeriu Zgonea a scris în CV că a fost economist contabil şef la firma Madenin SRL, însă după câteva zile, finul preşedintelui Camerei Deputaţilor s-a răzgândit şi a scris că a fost, de fapt, director economic la o altă firmă: Madexim SRL.

În noua variantă de CV, Manda şi-a trecut. tot la capitolul experienţă profesională, şi postul de Şef de Cabinet Parlamentar al deputatului Mihai Nicolescu. Acesta a trecut în noua variantă de CV că ar fi lucrat cu contract civil în perioada 1997-2004. Totuşi, în aceeaşi perioadă, Manda era şi contabil şi director economic.

"Ce a mai omis Manda în CV: că este contabilul mafiei PSD din Craiova (şi nu numai). După cum v-am spus, Claudiu Manda a încercat să pară un idiot vesel trecându-şi în CV doar un răhăţel de firmă privată de colţul blocului. De fapt, Manda e mult mai mult. Dar nu ştim asta din CV-ul lui public, ci de la Registrul Comerţului. De unde aflăm aşa: a fost asociat cu un interlop judecat pentru falsificare de carduri bancare, a fost partener într-o firmă specializată în fonduri europene (alături de beizadele politice craiovene), i-a ţinut contabilitatea penalului Dinel Staicu la Universitatea Craiova şi s-a mai ocupat şi de contabilitatea unei celebre penale din PSD, Maria Schutz. Deci, nici urmă de prostul care se prezintă; de fapt, Manda e prototipul noului val de hiene tinere specializate în contabilizat afacerile mafiei de partid", a scris jurnalistul Cătălin Prisăcariu pe blogul personal, citând investigaţia celor de la kmkz.ro