Dezvaluiri socante ale unui fost jurnalist al Partidului Comunist Chinez

Un fost spion chinez a dezvaluit website-ului Falun Dafa Cleawisdom existenta unu lagar de concentrare secret dedicated persecutiei si posibil a colectarii de organe – a practicantilor de Falun Gong
Un fost spion chinez a dezvaluit website-ului Falun Dafa Cleawisdom existenta unu lagar de concentrare secret dedicated persecutiei si posibil a colectarii de organe – a practicantilor de Falun Gong

Un fost jurnalist al Partidului Comunist Chinez (PCC) a dezvaluit ca in orasul Shenyang din provincial Liaoning, in apropierea lagarului de concentrare Masanjia, si a centrului de spalare a creierului in Departamentul Politiei Districtului Huanggu, exista o alta unitate organizata localizata in Districtul Sujiatun, folosita in special pentru a persecuta practicanti Falun Dafa.

Conform acestei surse, cele mai multe inchisori si lagare de munca sunt suficient de mari incat detinutii care intra si ies pot furniza eventual informatii in exterior. Dar acest lagar de concentrare de la Sujiatun nu a permis inca nimanui sa iasa afara; de aceea este foarte greu ca oamenii din afara sa afle ce se intampla in interior. In momentul de fata exista foarte putini practicanti Falun Gong (Falun Dafa) detinuti in lagarul de munca Masanjia sau in Inchisoarea Dabei, intrucat cea mai mare parte dintre ei au fost inchisi in Sujiatun.

Acest lagar secret de concentrare de la Sujiatun are porti de otel care raman inchise tot timpul. Exista un zid de caramida inalt de trei metri care are deasupra sarma ghimpata electrificata. Nimeni din interior nu poate vedea afara si oamenii care traiesc prin apropiere nu par sa aiba vreo idée despre ce se intampla inauntru. Jurnalistul sustine ca aceasta este o inchisoare secreta, si ca timp de 2 zile a supravegheat locul dar nici masini si nici oameni nu au putut fi vazuti iesind sau intrand.

Aceasta sursa spunea ca exista mai mult de sase mii de practicanti Falun Dafa detinuti acolo, incluzand practicanti din provinciile de nord-est si centrul Chinei.

El spunea, “Sunteti probabil familiarizati cu ce se intampla in lagarul de munca de la Masanjia; cea mai obisnuita metoda de tortura este aplicarea de socuri cu bastoanele electrice. Metodele de interogare de la Masanjia au fost transmise la toate nivelele organelor politice si judiciare din PCC. Totusi, daca practicantii Falun Dafa sunt trimisi la Sujiatun, ei nu au nici o sansa sa iasa afara. Ce le face PCC in spatele acelor ziduri? PCC nu i-ar hrani si caza la infinit niciodata.”

“PCC nu ar lasa un prizonier sa consume hrana la nesfarsit. Atunci ce se intampla cu ei? Pana la urma, practicantii de Falun Gong sunt ucisi pentru organele lor, care sunt trimise catre diversi furnizori medicali.

La ora actuala, vanzarea de organe este o afacere foarte profitabila in China. Multor pacienti care au murit pe masa de operatie le sunt scoase organele. Nimeni nu face investigatii in legatura cu asta si chiar doctorii sunt implicati in aceasta industrie. Ei nu pot gasi suficiente corpuri prin executie, si nici un corp nu este mai la indemana ,pentru acest scop, ca cel al practicantilor Falun Gong din lagarele de concentrare.”

Aceasta sursa a declarat in continuare, “Mi-a spus cineva ca toti oamenii care au construit Lagarul Sujiatun erau prizonieri pe termen lung care nu stiau ce construiau, si nici pentru ce scop. De ce a fost construit acolo un crematoriu si de ce sunt cazati inauntru atat de multi doctori? Nu pentru ca PCC este atat de amabil si doreste sa trateze bine prizonierii. Raspunsul este ceva de neimaginat. Trebuie sa fiti clari asupra faptului ca un crematoriu pentru corpuri este diferit de un cuptor folosit in scopuri de salubrizare. Fiecare inchisoare este echipata in mod normal cu un cuptor. Dar daca cineva moare, aceasta este o treaba foarte serioasa iar corpul respectivului trebuie trimis la un crematoriu in oras. De ce exista atunci un crematoriu in Lagarul secret de la Sujiatun? De ce au ei nevoie sa arda corpurile? De ce au ei nevoie de atatia doctori acolo?”

El a adaugat — “Este foarte dificil sa obtii informatii in China, deoarece oamenii traiesc in frica.”

Fostul jurnalist a mai declarat: “Ma simt responsabil sa dezvalui publicului situatia din Lagarul secret Sujiatun”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe