"Desecretizaţi toate informaţiile despre acoperiţi!" - Danileţ cere să nu se mai umble cu dublă măsură

Judecătorul Cristi Danileţ
Judecătorul Cristi Danileţ (Epoch Times)

Când s-a aflat despre protocoalele unor insituţii din sistemul judiciar cu SRI-ul s-a făcut mare tam-tam şi acestea s-au desecretizat! Nimeni nu cere însă să se facă acelaşi lucru şi în ceea ce priveşte acoperiţii din presă, după ce şeful comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda a susţinut că fostul ofiţer Daniel Dragomir a furnizat Comisiei o listă cu un grup de nouă jurnalişti care ar acţiona la comanda generalului SRI, Dumitru Dumbravă, remarcă judecătorul Cristi Danileţ, într-o postare pe pagina sa de socializare.

În aceste condiţii, Danileţ cere să se desecretizeze toate informaţiile despre acoperiţii din Presă, Justiţie, Politică din 1990 încoace.

"Carevasăzică: când s-a aflat de Protocoalele cu pricina, s-a făcut tam-tam şi s-au desecretizat.
Când s-a aflat de acoperiţi în presă, văd că nu spune nimeni să se procedeze la fel. Aşa că spun eu şi chiar plusez: ce ar fi dacă s-ar desecretiza toate informaţiile despre acoperiţii din Presă, Justiţie, Politică?

Din 1990 încoace... Toate! Haideţi, că se poate! Să îi aflăm pe toţi care au fost informatori, colaboratori sau agenţi ai serviciilor secrete şi au fost inflitraţi în cele trei puteri ale statului plus în presă. Informaţiile astea sunt vitale ca să aflăm de ce a fost şi de ce este România aşa cum este. Haideţi să scriem istoria acum, în timpul vieţii noastre!" scrie, pe Facebook, Danileţ.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne