Deputaţii Platformei DA au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Fracţiunea parlamentară a Platformei DA
Fracţiunea parlamentară a Platformei DA (facebook.com/Slusari A.)

Deputaţii Platformei DA au semnat, marţi, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, îndemnând şi colegii din Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) să o semneze, înainte de a fi depusă.

„Rugăm colegii de la PAS să semneze şi ei cât mai repede! Dacă săptămâna aceasta nu va fi anunţată moţiunea, ea nu va putea fi depusă până la vacanţa parlamentară, iar alegerile prezidenţiale şi parlamentare anticipate vor fi organizate de Dodon.

Nu depinde de noi demisia lui Dodon şi nu putem schimba Constituţia. Dar de noi depinde demisia acestui guvern, haideţi să ne concentrăm pe ceea ce depinde de noi!”, a menţionat în context Alexandr Slusari.

Deputatul Platformei DA Igor Munteanu a notat că demisia Guvernului Chicu este un test de maturitate – „să privim situaţia din orizontul unui impas politic şi nu a intereselor proprii. Dacă nu schimbăm acest guvern consecinţele vor fi resimţite şi pe parcursul campaniei electorale şi mai târziu!”.

PAS a declarat anterior că ar sprijini demiterea guvernului Chicu pe care îl acuză de gestionare proastă a crizei pandemice, a economiei şi a relaţiei cu Uniunea Europeană, dar că trebuie să fie sigur mai întâi că Opoziţia are suficiente voturi pentru a instala un guvern nou.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe