Deputat USR: Tudorel Toader s-a descalificat total. Demisia!

Tudorel Toader s-a descalificat total, arătând că a abdicat de la orice principii, şi degeaba se laudă cu cariera sa profesională pentru că a devenit doar o slugă, un instrument obedient al lui Dragnea şi Tăriceanu, opinează deputatul USR Matei Dobrovie.
Matei Dobrovie (USR)
Matei Dobrovie (USR) (Epoch Times România)

Argumentele în baza cărora Tudorel Toader a cerut revocarea Laurei Codruţa Kovesi sunt halucinante şi sunt, parcă, scrise de Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu, după dictarea lui Dragnea, opinează deputatul USR Matei Dobrovie, care cere demisia ministrului Justiţiei.

"Tudorel Toader trebuie scos la pensie urgent. Argumentele lui din monologul de ieri livrat în faţa jurnaliştilor timp de mai bine de o oră sunt halucinante. Scrise parcă de Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu, după dictarea lui Dragnea.

Logica Ministrului Salvării Penalilor din PSD este răsturnată: Kovesi şi DNA strică imaginea României în lume. Nu PSD-ALDE şi corupţii lor sunt problema, ci instituţiile anti-corupţie care ameninţă ”realizarea obiectivelor asumate de ridicare a MCV şi pun chiar în pericol statul de drept”. Ori, lucrurile stau exact invers: din cauza asaltului PSD-ALDE împotriva justiţiei ne putem lua adio de la ridicarea MCV şi de la aderarea la spaţiul Schengen", scrie Dobrovie, într-o postare pe Facebook.

Potrivit deputatului USR, Tudorel Toader sfidează orice urmă de bun simţ şi le prezintă românilor o realitate paralelă: una în care Laura Codruţa Kovesi este diabolizată pentru că ar fi provocat conflicte juridice constituţionale, pentru că şi-a permis să cerceteze legalitatea adoptării OUG 13 şi să critice deciziile CCR de acoperire a guvernului. Pentru că vorbeşte cu presa străină, criticând Parlamentul, pentru că în opinia lor are comportament autoritar.

"Prin toate aceste acuzaţii, Tudorel Toader s-a descalificat total, arătând că a abdicat de la orice principii, şi degeaba se laudă cu cariera sa profesională pentru că a devenit doar o slugă, un instrument obedient al lui Dragnea şi Tăriceanu, care îndeplineşte ordine.

După ce a schimbat două guverne, Liviu Dragnea a reuşit să transmită un mesaj foarte clar în cadrul coaliţiei de guvernare: cine nu respectă instrucţiunile primite de la liderul PSD va fi înlocuit! Presiunile puse asupra ministrului Justiţiei au dat roade, experienţa acumulată ca profesor universitar şi judecător CCR nu l-au ajutat pe Tudorel Toader să acţioneze în mod obiectiv.

Soluţia este una singură: Demisia!", concluzionează Dobrovie.

Reamintim că ministrul Tudorel Toader a cerut, joi, revocarea şefei DNA după ce a prezentat un rechizitoriu care conţine 20 de puncte. Laura Codruţa Kovesi a fost acuzată inclusiv că, prin declaraţiile sale, a stricat imaginea României. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne