Deputat USR: PSD miroase oribil, un amestec de corupţie şi nesimţire. Iohannis, înconjurat de aer regal de Versailles

foto
foto (Cornel Zainea)

Românii trebuie să meargă să voteze la alegeri şi să ceară schimbarea, a transmis miercuri, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Cornel Zainea, care s-a arătat nemulţumit atât de PSD, cât şi de preşedintele Klaus Iohannis.


"Duhneşte a gunoaie, a mizerie, a putrefacţie în mai multe zone limitrofe ale Bucureştiului. Duhneşte a lene, a prostie şi nepăsare la Garda de Mediu, Agenţia pentru Protecţia Mediului şi Direcţia de Sănătate Publică. Pute a baroni şi primari puşi pe căpătuială în Comisia de Mediu a Camerei Deputaţilor. Ministerul Mediului e subordonat politic patronului Iridex. PSD-ul miroase oribil a Dragnea, Nicolicea, Iordache şi Şerban Nicolae, un amestec de corupţie şi nesimţire ameţitor. Klaus Warner Iohannis e înconjurat de aer regal de Versailles şi oricum nu prea stă pe la noi. E nevoie de schimbare. O putem face. Soluţii sunt. Dar pentru asta va trebui să mergem la vot. Va trebui să cerem schimbarea", a scris Cornel Zainea, adăugând că USR în schimb este "curat".

Deputatul USR susţine că a scris Legea Mirosurilor şi legea care creşte distanţa dintre gropile de gunoi şi aşezările umane.

"Lucrăm la contestarea în instanţă a autorizaţiei de funcţionare a Iridex. Marţi voi participa la dezbaterea despre calitatea aerului organizată de Consiliul Judeţean Ilfov", a adăugat Cornel Zainea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne