Deputat USR acuză o nouă poluare masivă în zona Bucureşti-Ilfov. Care ar putea fi sursa

Cornel Zainea
Cornel Zainea (Epoch Times)

Deputatul USR Cornel Zainea a atras atenţia asupra faptului că în noaptea de sâmbăta spre duminică, în zona Bucureşti-Ilfov a fost înregistrată o nouă poluare masivă, „cu valori de 10 ori mai mari de particule fine decât cele admise”. Zainea acuză că o posibilă sursă de poluare o pot constitui arderile necontrolate din strada Apeductului.


Arderile necontrolate, o posibila sursa de poluare
 
Arderile necontrolate, o posibila sursa de poluare   (Facebook - Cornel Zainea)


Valorile prezentate in grafic sunt din Chiajna.
Valorile prezentate in grafic sunt din Chiajna. (Facebook - Cornel Zainea)

„Noaptea trecută a fost o nouă poluare masivă în zona Bucureşti-Ilfov, cu valori de 10 ori mai mari de particule fine decât cele admise. Şi în acest moment calitatea aerului e mult sub limitele de siguranţă.

Valorile din grafic sunt din Chiajna. Astfel de arderi necontrolate precum cea din poză (pe strada Apeductului) pot fi o sursă de poluare.

Poliţia Comunitară trebuie mobilizată astfel încât să oprească astfel de metode de eliminare a deşeurilor”, a scris, duminică, deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne