Deputat PSD, poliţist în trafic: trage pe dreapta o ambulanţă

Nemulţumit că un angajat al ambulanţei ar fi luat un cetăţean la ocazie, un deputat PSD l-a tras pe dreapta pe şofer, în timp ce acesta era în misiune, pentru a-l certa. Mai mult, parlamentarul a filmat perdaful, care a devenit apoi public.
(photos.com)

Deputatul PSD Liviu Balint a oprit în trafic o ambulanţă aflată în misiune pentru a-l certa pe şofer că ar ar fi luat la ocazie un cetăţean. Social-democratul aflase că şoferul se abătuse pe acasă şi, în plus, luase la ocazie un cetăţean. Mândru de fapta sa, parlamentarul - fost manager al Serviciului de Ambulanţă Sălaj - a şi filmat "perdaful" pe care i l-a administrat şoferului ambulanţei.

După ce filmuleţul a devenit public, fostul interimar al Ambulanţei, care l-a urmat în funcţie, îl acuză pe deputat că a săvârşit un abuz, relatează Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, întâmplarea are loc la o săptămână după ce postul de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj a devenit vacant. Potrivit Adevărul, surse politice susţin că Liviu Balint a trecut la PSD în schimbul promisiunii că soţia sa va prelua această funcţie.

De partea sa, Remus Bălănean, medicul care a asigurat interimatul în fruntea SAJ Sălaj până acum o săptămână, susţine că Balint a săvârşit un abuz, drept urmare va sesiza Departamentul de Situaţii de Urgenţă.

Bălănean mai declară că în perioada în care a fost manager, Liviu Balint a instaurat o atmosferă de teroare în rândul personalului serviciului de Ambulanţa Sălaj.