Deputat PSD "decontează" pentru Dragnea. Ploaie de huiduieli după mitingul de la Iaşi

Deputat PSD huiduit la Iaşi
Deputat PSD huiduit la Iaşi (Captură Video)

Deputatul PSD de Iaşi Vasile Citea a încasat, sâmbătă, o porţie zdravănă de huiduieli din partea protestatarilor nemulţumiţi de prestaţia social-democraţilor la guvernare. Dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, şi colegii săi au scăpat de apostrofările nemulţumiţilor fugind cu o dubă de la locul mitingului electoral, nu acelaşi noroc l-a avut şi deputatul Citea.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, acesta aştepta la trecerea de pietoni de la Hotel Moldova şi a fost recunoscut de protestatari care l-au huiduit puternic. Inclusiv unii şoferi s-au oprit pentru a-l huidui, scrie sursa citată. Unii cetăţeni l-au întrebat pe Citea ce a făcut pentru Moldova dar întrebările lor au rămas fără răspuns.

Reamintim că Liviu Dragnea şi colegii săi de partid au avut parte sâmbătă, la Iaşi, de o primire "pe cinste" din partea românilor nemulţumiţi de guvernarea PSD-ALDE. Aceştia i-au "stricat" lui Dragnea planul de avea un miting electoral doar cu ovaţii şi băi de mulţime şi l-au huiduit la scenă deschisă. Degeaba a încercat o fanfară adusă la faţa locului să acopere scandările "Hoţii, hoţii!", acestea au răsunat puternic la faţa locului.

Pe fundalul protestului, Dragnea şi colegii săi au plecat cu o dubă trasă în faţa teatrului unde se strânsese "floarea" PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne