Deputat PNL: PSD arde şi pârjoleşte finanţele ţării! Dă un nou tun de 25 de miliarde de lei

Florin Roman
Florin Roman (Epoch Times România)

Deputatul PNL Florin Roman acuză PSD că dă nou "tun" de 25 miliarde de lei din banii publici, în vederea susţinerii campaniei prezidenţiale a premierului demis Viorica Dăncilă.

"În perspectiva retragerii de la guvernare, urmare a demiterii guvernului Dăncilă, PSD arde şi pârjoleşte finanţele ţării! După ce au alocat peste 90% din contracte, strict politic, prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, din totalul de 10 miliarde de lei, PSD a venit cu un nou amendament în care majorează plafonul la 25 de miliarde de lei, cu 15 miliarde de lei peste alocarea iniţială", a declarat Florin Roman.

Liberalul susţine că PSD ia echivalentul a peste 5 miliarde de euro din bani publici pentru a-i aloca primarilor social-democraţi, astfel încât aceştia să se mobilizeze pentru prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă.

"Mita de 5 miliarde de euro este împărţită discreţionar, strict politic, prin pixul şefului Comisiei Naţionale de Prognoză, celebrul domn Ghizdeanu", a adăugat deputatul PNL.

Florin Roman a afirmat că, de fapt, are loc o accelerare a semnării contractelor de către primarii pesedişti ca urmare a presiunilor venite din partea baronilor PSD, "astfel încât noua guvernare să fie obligată să onoreze nişte contracte în vigoare".

"Este poate cel mai bun exemplu de cât rău poate face PSD în fiecare zi, aruncând România în datorii fără număr, fără număr pentru a-şi îndestula primarii şi pentru a utiliza banii publici în scop electoral. Repet, vorbim de o mită de peste 5 miliarde de euro, dată discreţionar din banii românilor. Tot în aceste zile, CNAIR a alocat 310 milioane de lei prin încredinţare directă, judeţului condus de baronul de Neamţ, Arsene. În aceste zile, ţara este devalizată. Şi aruncată în datorii inimaginabile", a menţionat Florin Roman.

Deputatul PNL şi-a exprimat speranţa că politicienii care au semnat moţiunea de cenzură în Parlament să înţeleagă faptul nu au mult timp la dispoziţie şi că orice "indecizie ajută PSD şi pe Viorica Dăncilă să tragă cu tunul în România!".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne