Denise Rifai şi Simona Gherghe, dorite de Alina Gorghiu pe listele PNL

Şefa liberalilor Alina Gorghiu şi-ar dori să vadă pe listele partidului pentru parlamentare şi jurnalişti precum Denise Rifai de la Realitatea Tv, sau Simona Gherghe de la Antena 1.
Denise Rifai
Denise Rifai (Facebook.com/Denise Rifai)

UPDATE. Jurnalista Denise Rifai a reacţionat după ce Alina Gorghiu a invitat-o să candideze din partea PNL la alegerile parlamentare din iarnă.

"O surpriză placută pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a mă aprecia public! Îi mulţumesc frumos tot în mod public dar am făcut-o şi personal, am sunat-o în această dimineaţă! Şi având în vedere că ne ştiam doar de la televizor, am plănuit să ne şi întâlnim, să ne cunoaştem şi sş discutşm", a scris Denise Rifai pe contul său de Facebook.

* * *

Jurnalista Denise Rifai ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de liberali, are "cunoştinţe economice" şi "poate purta un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze". La fel şi Simona Gherghe, care ar fi foarte bună "pe partea socială", a declarat sâmbătă, la Antena 3, preşdintele PNL, Alina Gorghiu.

"Aş vrea de exemplu să lansez chiar provocări, pentru că poate şi presa ar privi altfel şi nu ar mai încuraja lupta asta antisistem dacă ar fi în interior, de exemplu dacă nişte oameni din media românească ar vrea. Şi mie îmi plac, sunt jurnaliste care îmi plac din media românească, care cred că ar face o figură frumoasă în politică. (...) Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi", a precizat Alina Gorghiu, citată de News.ro.

Legat de unele dintre întrebările şi comentariile controversate făcute de Denise Rifai în cadrul emisiunilor electorale de la locale, şefa PNL a explicat că a încercat să se uite "mai departe de imaginea vedetei de TV".

"M-am uitat la omul care are cunoştinţe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze şi un om care cred că şi-ar schimba un pic perspectiva dacă ar intra în politică", a punctat Alina Gorghiu.

Şefa liberalilor şi-a exprimat aprecierea şi pentru jurnalista Simona Gherghe. "Mi-ar plăcea de exemplu să o văd pe Simona Gherghe făcând politică, pe parte socială sunt convinsă că ar fi unul dintre cei mai buni oameni".

"V-am dat două exemple de femei care îmi plac, de femei care pot confirma în politică, de femei la care eu nu mă uit ca la vedete de televiziune, ci mă uit la potenţialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aş vrea să considere intervenţia mea ca o provocare, de ce nu?", a adăugat preşedintele PNL.

Alina Gorghiu a subliniat că face referire expresă la femei pentru că, din discuţiile pe care le-a avut cu liderii din teritoriu, a ajuns la concluzia că "femeile sunt bune de pus la muncă, dar bărbaţii sunt de pus pe listă".

"Scuza că nu avem doamne pe care să le punem pe liste ar trebui să fie inexistentă. Şi o să caut în această săptămână, în aceste zile, să-i conving că avem foarte multe doamne care se pot implica în politică", a mai precizat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne