"Democraţia nu mai caracterizează PSD" - Alt deputat a fugit la Ponta / A fost recompensat cu o funcţie importantă

Victor Ponta şi Florin Stancu
Victor Ponta şi Florin Stancu (Victor Ponta / Facebook)

Fostul prim-ministru Victor Ponta a anunţat, luni, noua achiziţie a partidului Pro România: deputatul PSD de Dolj Florin Stancu.

"Noul coordonator Pro România pentru Judeţul Dolj - deputatul Florin Stancu! Echipa Pro România creşte în Parlament- dar important este să convingem românii că putem să facem lucrurile altfel - o guvernare mai bună! Suntem Pro România- şi ţinem cu România!", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Florin Stancu şi-a explicat demersul pe reţeaua de socializare:

"După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european şi pro-cetăţeni din România.

Am ales să fac parte din echipa PRO-România. Vreau să ştiţi că liderii PSD nu au înţeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greşit cu nimic faţă de români şi nu vor face nicio schimbare, nici măcar de dragul primarilor.

Democraţia nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poţi spune românilor că te vei bate pentru ei şi că România va arăta mai bine peste un an".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne