"Declar că nu am fugit cu canapeaua!" - Vlad Voiculescu îi dă replica lui Dragnea

Vlad Voiculescu(Ministrul Sanatatii)
Vlad Voiculescu(Ministrul Sanatatii) (Florin Chirila/Epoch Times)

"Subsemnatul, Vasile Voiculescu Vlad, declar că nu am fugit cu canapeaua. Canapeaua nu s-a pierdut, nu a fugit, nu este căutată şi nu a avut contracte cu statul.... cel mult cu statul vizitatorilor pe dânsa, sub privirile întregii galerii de miniştri ai sănătăţii de la etajul 3...", scrie ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Aparent surprinzătoarea postarea a ministrului are legătură cu o declaraţie recentă a lui Dragnea care i-a ironizat pe miniştri că şi-ar muta mobila, avertizând Guvernul "să nu uite că nu mai au posibilitatea să adopte decât măsuri cu privire la gestionarea treburilor curente."

Potrivit jurnalistului Ovidiu Vanghele, povestea cu miniştrii care îşi mută mobila a pornit de la o aşa-zisă ştire făcută de site-ul DC News care ar fi luat o poză făcută de Bogdan Dincă în 26 septembrie pe când lucra la un documentar foto despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, fotografie în care apare ministrul cărând o canapea.

Povestea fotografiei ne-o spune chiar Bogdan: trecând pe lângă oamenii lui care scoteau din biroul său o canapea, ministrul li s-a alăturat şi i-a ajutat şi el să mute canapeaua aia zece metri, pe un hol", scrie Vanghele pe Facebook. Ulterior, poza a fost preluată de DC News, care a făcut-o "ştire".

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost surprins când îşi căra canapeaua.

Iată fotografia care stă mărturie: ”. Atât.

Informaţia a fost preluată în zbor şi de Dragnea care n-a ratat prilejul de a se lansa în ironii.