Decizie judecătorească: Antenele ar trebui să plătească daune morale de 3,5 milioane de lei către RCS

Posturile grupului Intact ar trebuie să plătească circa 770.000 euro companiei de RCS pentru campania furibundă lansată în 2012.
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Magistraţi Curţii de Apel Bucureşti au dispus că RCS ar trebui să primească despăgubiri de peste 770.000 de euro (3,5 milioane de lei) daune morale din partea trustului Intact, informează paginademedia.ro.

De asemenea, trustul fondat de Dan Voiculescu ar trebui să publice hotărârea definitivă în cinci ziare, şi pe posturile trustului, timp de o lună.

Decizia pronunţată de instanţă în procesul Intact - RCS vizează, printre altele, campania furibundă lansată de posturile grupului Intact, în aprilie 2012, după ce canalele sale au fost scoase de pe Digi, reţeaua DTH a operatorului. Decizia, dată de Curtea de Apel, nu este definitivă, şi poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură