De la Negoiţă fără număr! Primăria Sectorului 3 dispusă să dea 136.000 de euro pe un foişor

Robert Negoiţă, PSD
Robert Negoiţă, PSD (Epoch Times România)
Primăria Sectorului 3 intenţionează să cheltuiască nu mai puţin de 136.000 de euro pentru amenajarea unui foişor cu o suprafaţă de 80 mp în Parcul Titan, scrie Hotnews.

Conform unei hotărâri adoptate recent de Consiliul Local Sector 3, Primăria Sectorului 3 este dispusă să cheltuiască peste 130.000 de euro "pentru o amenajare arhitecturală şi peisageră cât mai aproape de dorinţele cetăţenilor Sectorului 3:

"Pentru o amenajare arhitecturală şi peisageră cât mai aproape de dorinţele cetăţenilor sectorului este necesară realizarea unui foişor în Parcul Titan pentru desfăşurarea de ceremonii, pentru manifestări comemorative, revenirea la tradiţia muzicii de fanfară şi diverse alte evenimente. Foişorul propus va avea o rază medie de 5,00 m, o înălţime maximă la cornişă de 4,94 m şi va avea o structură metalică", se arată în expunerea de motive semnată de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Potrivit lui Victor Tărtăcuţă, consilier local la Sectorul 3 din partea PDL, chioşcul reprezintă o apoteoză a guvernării locale PSD, dispuse să plătească 1.700 de euro pentru un metru pătrat de structură metalică cu acoperiş de lemn.

Cu acest preţ, Robert Negoiţă îl surclasează de departe pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care a dat pentru un chioşc cât pe o garsonieră: circa 37.000 de euro. Desigur, Oprescu nu a cumpărat doar un chioşc pentru bucureşteni. Având în vedere preţul "avantajos", în 2011, Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement de pe lângă Primăria Capitalei şi-a permis să cumpere 16 chioşcuri de doi metri pătraţi, fiecare a 37.000 de euro. Investiţia în chioşcurile amplasate în parcurile Capitalei s-a ridicat la 600.000 de euro. În ele (şi pe lângă ele) diferiţi comercianţi vând popcorn, sucuri, bere, vată pe băţ şi alte lucruri indispensabile pentru locuitorii oraşului Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne