"De centenar, fii antipenal" - Pe Facebook s-a dat mobilizarea pentru un nou protest

În anul Centenarului Marii Uniri, românii sunt chemaţi în deja consacrata zonă anticorupţie, Piaţa Victoriei din Bucureşti, pentru a transmite încă o dată un mesaj clar clasei politice: ne-am unit şi luptăm împotriva politicienilor penali şi corupţi care au distrus viitorul şi prezentul României, transmit organizatorii protestului ce va avea loc pe 27 martie în Capitală.
Protest
Protest (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Pe Facebook s-a anunţat un nou protest cu încărcătură simbolică, românii fiind chemaţi în stradă pe data de 27 martie, zi în care se împlinesc 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Evenimentul urmează să aibă loc în Piaţa Victoriei, epicentrul protestelor #rezist, începând cu ora 18.00 şi, potrivit organizatorilor, a fost notificat la primărie.

"În anul Centenarului Marii Uniri, românii sunt chemaţi în deja consacrata zonă anticorupţie, Piaţa Victoriei din Bucureşti, pentru a transmite încă o dată un mesaj clar clasei politice: ne-am unit şi luptăm împotriva politicienilor penali şi corupţi care au distrus României nu doar prezentul, ci şi viitorul.

Dezideratul nostru este că de 1 decembrie 2018, când se împlinesc cei 100 de ani de la Marea Unire, reprezentanţii politici ai ţării să fie integri, competenţi şi bine intenţionaţi. Pentru aceasta, sunt deosebit de importante lustraţia aparatului administrativ (incluzând politicul), independenţa justiţiei, statul de drept şi separaţia puterilor în stat.

După ultimul Congres al PSD din 10 martie a.c., a devenit cu atât mai evident că, dacă nu acţionăm, România se va îndrepta către dictatură penalilor şi corupţiei.
Vă aşteptăm să vă faceţi auzită vocea!", se precizează pe pagina evenimentului.