De ce nu vrea oare această valiză să intre în compartimentul pentru bagaje?

Un bărbat încearcă de mai multe ori să-şi introducă valiza în interiorul compartimentului pentru bagaje din cabina unui avion, dar fără succes. Acţiunea sa este comică.
Pasager
Pasager (captură Youtube)

Reţelele de socializare ne arată în fiecare zi că nu este necesar ca un clip video să fie făcut de un profesionist pentru a deveni un succes. Iar cazul celui prezentat în clipul video care poate fi vizionat aici este un exemplu.

Protagonistul este un bărbat care încearcă fără succes, iar şi iar, să-şi pună valiza în compartimentul pentru bagaje din cabina avionului. Problema este că vrea să o introducă într-un mod mai puţin adecvat.

(captură video)

După încercări repetate, un însoţitor de zbor observă problemele pasagerului neîndemânatic şi îi vine în ajutor. Cu un gest simplu, îl învaţă cum să rezolve problema. Scena este chiar amuzantă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style