De ce crede Maria Grapini că Dăncilă n-ar trebui să se autoinvite la dezbaterea lui Iohannis

Marian Grapini
Marian Grapini

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a opinat, într-un interviu pentru RFI, că prezidenţiabila partidului său, Viorica Dăncilă, nu ar trebui să meargă la dezbaterea de marţi a candidatului PNL Klaus Iohannis, pentru că s-ar vulnerabiliza.

"Eu spun că nu a refuzat-o pe doamna Dăncilă, a refuzat românii. Foarte mulţi români doreau, aşa e în democraţie, ca în turul doi (...), oamenii pentru a se decide, pentru că nu au decât două alternative sau cea de a sta acasă, au dorit dezbatere între cei doi. Domnul Iohannis nu a procedat corect în raport cu cetăţenii şi va pierde cel puţin din încredere şi din imagine", a declarat Maria Grapini.

Întrebată dacă şefa PSD ar trebui să meargă la dezbaterea lui Klaus Iohannis organizată de SNSPA, deputatul european a replicat:

"În opinia mea, nu. Principial, eu nu mă duc unde nu sunt invitată, este clar declarată o întâlnire închisă şi în al doilea rând, n-ar avea ce să facă, nici n-ar câştiga puncte, pentru că se vulnerabilizează, se duce într-o întâlnire unde au fost aleşi bob cu bob cei care sunt pro-Iohannis".

Reamintim că, la dezbaterea lui Iohannis, vor pune întrebări nouă persoane: Cristina Şincai (România TV), Radu Tudor (Antena 3), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Clarice Dinu (Hotnews.ro), Silviu Mănăstire (B1 TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Dezbaterea va fi găzduită, la ora 19:00, de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I".

La eveniment vor fi prezenţi în sală în jur de 200 de studenţi. În ciuda insistenţelor sale, şefa PSD Viorica Dăncilă nu a fost invitată la dezbatere.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne