"De cascadorii râsului!" Clotilde Armand despre politicienii români

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Epoch Times România)

Europa fierbe după votul pentru Brexit, România şi Bulgaria nu s-au înţeles asupra unei flote comune în Marea Neagră, Rusia proferează ameninţări, continentul este în plină criză a refugiaţilor şi totuşi, politicienii români, rupţi cumva de context, îşi văd netulburaţi de treabă la un mod de cascadorii râsului. Cel puţin aşa crede franţuzoaica Clotilde Armand, revelaţia alegerilor locale în Capitală, care, într-o postare pe Facebook, trece rapid în revistă ultimele evenimente de pe scena politică românească.

"Bună ziua,

Iată câteva evenimente recente din lumea politică de la noi demne de cascadorii râsului:

Deputatul Sebastian Ghiţă este acuzat de şantaj la adresa unui afacerist prin difuzarea deliberată pe postul său de televiziune a unor materiale calomnioase. Ghiţă este membru în comisia SRI.

De prea mare emoţie şi bucurie că a fost ales, un consilier PSD din Prahova i-a sărutat mâna ca unei doamne noului preşedinte al Consiliului Judeţean.

Fostul prim-ministru plagiator Ponta este prins cu cioara vopsită pentru furt intelectual de mare risc.

Conducerea PNL se extaziază la anunţul de adio al celui mai oficial general, dar nu ezită să facă alianţă cu partidul toxic înfiinţat de acelaşi Gabriel Oprea.

Mă întreb de unde au atâta imaginaţie aceşti politicieni, într-un context politic european atât de ambiguu şi dificil.

Ţara arde, babele se piaptănă.", scrie, pe Facebook, Clotilde Armand, fost candidat USB la primăria Sectorului 1, pe care aproape a câştigat-o, actulmente consilier local.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne