Davis Cup. România şi-a aflat adversara din primul tur al competiţiei

Sportivii noştri se vor duela cu Zimbabwe, potrivit tragerii la sorţi efectuate miercuri de ITF, data confruntării celor două echipe urmând a fi stabilită de Federaţia Română de specialitate în această săptămână.
(Captură foto)

România o va avea ca adversară în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, naţionala de tenis a Republicii Zimbabwe, în urma tragerii la sorţi efectuate de ITF, miercuri, la Londra.

Tricolorii vor disputa meciul pe teren propriu - în aprilie (5-6) sau în septembrie (13-14, respectiv 14-15), gazdele urmând să hotărască data exactă.

Căpitanul echipei oaspete este Gwinyai Tongoona, această ţară având doar doi jucători în clasamentul ATP de simplu, Takanyi Garanganga (28 ani, 431 ATP la simplu, 808 la dublu ), respectiv Benjamin Lock (25 ani, 554 ATP la simplu, 262 la dublu). Alături de cei doi se va afla şi Courtney John Lock (22 ani, 679 ATP la simplu).

Cele două naţionale au stat faţă în faţă o singură dată în Cupa Davis, în 2000, la Harare, tricolorii noştri impunându-se atunci cu 3-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport