David Beckham lansează o nouă linie vestimentară

David Beckham.
David Beckham. (MARTIN BUREAU / AFP / Getty Images)

David Beckham şi partenerul său de afaceri Simon Fuller au semnat un acord cu compania Global Brands Group în vederea lansării unei colecţii vestimentare marca Beckham în Asia, Europa şi SUA.

Global Brands a declarat că apreciază foarte mult colaborarea cu David Beckham, datorită "statutului său de vedetă sportivă", întrucât este "unul dintre simbolurile mondiale ale modei masculine", transmite contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Simon şi eu colaborăm de mai mulţi ani şi nimeni nu înţelege mai bine ca el artiştii şi deţinătorii de drepturi de autor", a mărturisit David Beckham, vorbind despre implicarea lui Fuller în lansarea liniei sale vestimentare.

Compania Global Brands şi-a dezvăluit interesul de a crea mărci vestimentare în parteneriat cu mai multe vedete din sport şi showbiz. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Brands Group este cea mai recentă încercare a lui David Beckham de a folosi marca sa personală pentru a vinde produse de consum.

Recent, Beckham a fost de acord să colaboreze cu Diageo, cel mai mare distilator din lume, pentru a fi imaginea noului scotch Haig Club şi a realizat, de asemenea, un parteneriat cu un operator de hoteluri şi cazinouri Las Vegas Sands Corp.

Beckham a devenit celebru nu numai datorită stilului său vestimentar, ci şi tunsorilor pe care le purta în anii 2000. De asemenea, sportivul a fost imaginea mai multor branduri de modă pentru bărbaţi, între care Armani şi H&M.

"De-a lungul carierei mele am avut destul de multe oferte de parteneriat, dar acum este o nouă etapă pentru mine. Am trecut de la parteneriate la a fi proprietar", a declarat Beckham, care doreşte acum să fie şi proprietarul unei echipă de fotbal din Major League Soccer, în Miami.

David a intrat în afaceri urmând exemplul soţiei sale, Victoria, care şi-a lansat propria marcă vestimentară în 2008, avându-l ca partener de afaceri pe Simon Fulle.

David Beckham s-a căsătorit cu Victoria Adams, membră în fostul grup pop Spice Girls, pe 4 iulie 1999, şi au patru copii împreună: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Victoria Beckham a fost desemnată anul acesta cel mai bun antreprenor din Marea Britanie, revista britanică de afaceri Management Today clasând-o pe locul I în topul celor mai buni 100 de antreprenori.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport