David Beckham, accidentat uşor în Los Angeles

Fostul căpitan al naţionalei engleze David Beckham.
Fostul căpitan al naţionalei engleze David Beckham. (Stuart C. Wilson / Getty Images)

Celebrul fotbalist David Beckham a fost implicat într-un accident de motocicletă, vineri, la Los Angeles, după ce a efectuat un viraj foarte strâns, încercând să evite o echipă de paparazzi, potrivit Mirror.

David Beckham, în vârstă de 39 de ani, a pierdut controlul asupra motocicletei pe care o conducea, un model Super Vintage 93" Knuckle, fabricat la comandă. Acesta a căzut în trafic pe Sunset Boulevard, după ce a făcut un viraj foarte strâns încercând să evite o echipă de paparazzi.

Fotbalistul a scăpat uşor, reuşind să nu se accidenteze grav, informează contactmusic.com.

Accidentul s-a produs după ce sportivul, care s-a retras din activitate, venea de la renumitul salon de tatuaje Shamrock Tattoo din cartierul West Hollywood.

După accident, David Beckham şi-a lăsat motocicleta la locul accidentului şi apoi a sunt câţiva prieteni de la salonul de tatuaje pentru a-l ajuta să aducă motocicleta în spatele clădiri unde se află salonul.

Acesta nu este primul accident în care este implicat fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei. Anul trecut, David Beckham a lovit o maşină în Los Angeles, în timp ce se afla la volanul unui Range Rover Sport negru, avându-l pe fiul său Brooklyn, în vârstă de 14 ani, pe locul pasagerului. Accidentul a fost uşor şi nu s-a soldat cu victime.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport