Danileţ: "Lazăr putea fi revocat că îi stă uneori cravata strâmb!"

Cristi Danileţ
Cristi Danileţ (Epoch Times România)

Odată cu Tudorel Toader, în România a început era în care ministrul Justiţiei poate revoca un înalt procuror pentru orice motiv doreşte el, atrage atenţia, pe Facebook, judecătorul Cristi Danileţ.

"Aşadar Procurorul General al României e propus spre revocare pentru conducerea defectuoasă a Ministerului Public singura lui vină fiind aceea că a vorbit public, dar nu pe placul ministrului justiţiei.

Sincer, putea fi revocat că îi stă uneori cravata strâmb sau pentru că poartă ochelari. Pentru că odată cu Toader Tudorel a început era în care ministrul justiţiei poate revoca un înalt procuror pentru orice motiv doreşte el.

Eu am mai spus-o: nu controlează o persoană cel ce o numeşte în funcţie, ci cel care o poate revoca", scrie, pe Facebook, judecătorul, după ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Augustin Lazăr.

Reamintim că Tudorel Toader a cerut ieri revocarea lui Lazăr după ce a trecut în revistă un rechizitoriu cu 20 de puncte, exact ca în cazul fostei şefe DNA. Lui Lazăr i s-au reproşat de la protocoale până la faptul că ar fi pronunţat "cu plăcere" sintagma "nişte inculpaţi de rang înalt." Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne