Daniil Medvedev, câştigătorul turneului ATP de la Sofia (video)

Jucătorul rus s-a impus în ultimul act în faţa ungurului Marton Fucsovics, în două seturi, scor final 6-4, 6-3.
Tenismanul rus Daniil Medvedev şi ungurul  Marton Fucsovics.
Tenismanul rus Daniil Medvedev şi ungurul Marton Fucsovics. (Sofia Open/facebook)

Daniil Medvedev (22 ani, 16 ATP) şi-a trecut în palmares un nou titlu ATP, primul al sezonului - 250 Series “Sofia Open”, duminică, în urma succesului înregistrat în finală în faţa sportivului din Ungaria, Marton Fucsovics (27 ani, 38 ATP), scor final 6-4, 6-3.

Finalistul turneului de început de sezon de la Brisbane (ianuarie), a avut nevoie de 81 de minute de joc efectiv pentru a-şi trece în vitrina cu trofee cel de-al patrulea său titlu în circuitul profesionist, după cele la Tokyo, Winston-Salem şi Sydney, toate obţinute în 2018.

Cei doi finalişti ai competiţiei cu premii totale în valoare de 524.340 euro, au fost recompensaţi de către organizatori cu câte un premiu financiar de 90.390 euro, respectiv 48.870 euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport