Dăncilă: Trebuie să ne luăm ţara înapoi. Pentru noul Guvern, românii nu sunt decât nişte cifre

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Premierul demisionar Viorica Dăncilă a declarat, joi, că PSD nu va gira un nou Guvern atâta timp cât acesta nu va semna că nu va tăia pensii şi salarii. În plus, şefa social-democraţilor a acuzat noul guvern că nu este interesat de cetăţenii ţării, pe care îi consideră doar nişte “simple cifre”.

“Vrem ca în continuare ca medicii să ne plece din ţară, copiii noştri să nu se regăsească în comunităţile locale? Vrem ca în continuare să vedem ură şi dezbinare? Sau vrem să ne unim toţi, indiferent că suntem social-democraţi sau altceva? Sau oameni de bună-credinţă din această ţară vrem să luptăm pentru a ne face singuri viitorul, să luptăm pentru a fi trataţi cu demnitate şi respect, să luptăm pentru ca părinţii şi bunicii noştri să nu mai plângă niciodată? Să luptăm pentru ca fermierii noştri să primească în continuare subvenţiile la timp şi să fie sprijiniţi? Vrem să luptăm pentru această ţară să fie a românilor, nu a celor care ne vor răul?”, a întrebat Dăncilă la o întâlnire electorală cu cetăţenii din comuna Ciobanu, judeţul Constanţa.

Dată jos de la guvernare după ce politicile cabinetului său au făcut ca România să înregistreze deficite record, să se ȋmprumute enorm la dobânzi uriaşe (cele mai mari din UE), şefa PSD a ţinut însă să sublinieze în discursul său că persoanelor care i-au dat jos guvernul nu le pasă de cetăţeni, nu iubesc oamenii şi îi văd pe români doar nişte “simple cifre”.

De asemenea, Dăncilă - premier acuzat că a periclitat grav imaginea şi stabilitatea României - a insistat că partidul său “nu va merge la votul pentru noul guvern” din cauză că “nu putem să girăm un guvern atâta timp cât nu semnează că nu vor tăia pensii şi salarii, că vor duce mai departe proiectele pentru România”.

Mai mult, prezidenţiabilul PSD a lansat un apel cetăţenilor români, transmiţându-le acestora că “trebuie să ne luăm ţara înapoi”, “să ne creionăm viitorul ţării noastre, viitorul fiecărei comunităţi” şi cerându-le să meargă la vot şi să voteze “cu o inimă de român pentru România şi pentru familiile noastre!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne