Dăncilă: Şerban Nicolae şi-a arătat disponibilitatea de a candida pentru Cotroceni

Şerban Nicolae
Şerban Nicolae (Epoch Times România)

Prezentă marţi seara la România TV, după eşecul moţiunii de cenzură, premierul Dăncilă a vorbit şi despre viitor, mai exact despre cursa pentru Cotroceni. Şi, în condiţiile în care în spaţiul public s-a vorbit despre faptul că social-democraţii ar putea susţine un candidat non-PSD, Dăncilă a declarat că nu s-a căutat în afara partidului ci, deocamdată, s-a discutat doar despre candidaţii din interior. Iar unul dintre cei care şi-au exprimat dorinţa de a intra în cursă este Şerban Nicolae.

Totodată, Dăncilă a negat că ea ar avea dorinţa de a intra în cursa pentru Cotroceni şi a transmis că, pe 11 august, "vom şti cine va candida din partea PSD la alegerile prezidenţiale."

"Nu am discutat despre nimeni până acum, nu am discutat decât despre candidaţi din interiorul partidului. Şerban Nicolae şi-a arătat disponibilitatea de a candida, vom vedea şi alţi colegi şi săptămâna viitoare vom demara sondajele. Ultimele sondaje le vom face cu primii trei candidaţi, pentru a avea certitudinea că din toţi care pot deveni prezidenţiabili, vom alege cea mai bună variantă.

Avem deja experienţa trecută în care preşedintele partidului a candidat pentru preşedinţia României. Cred că trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat atunci, şi ştiu că pot ajuta candidatul stând în spatele lui", a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

”Nu poţi să creezi un val de credibilitate dacă nu îţi ţii promisiunile, iar din punct de vedere politic, desigur că trebuie să ne consolidăm, astfel încât să câştigăm alegerile prezidenţiale. Trebuie să ajungem în fiecare organizaţie să vorbim cu oamenii, să vorbim cu structurile de partid astfel încât în toamna acestui an să câştigăm.

Înainte de congres o să vorbim să vedem cine vrea să candideze, o să facem sondaje de opinie astfel încât să mergem cu candidatul care are cele mai multe şanse pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. Nu putem merge cu un candidat care nu are nicio şansă ci cu un candidat care pe lângă susţinere să genereze un val de încredere. Vom face mai multe sondaje unde vom introduce mai mulţi colegi de partid şi candidaţi independenţi şi vom vedea care este soluţia optimă astfel încât să avem cele mai multe şanse”, a mai adăugat premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne